Siirry pääsisältöön

PARASTA PAKKAAMISEEN

Pakkaustuotteita kaikkiin
tarpeisiin

Meistä

Pacco Finland Oy on vuonna 2010 perustettu pakkausalan yritys, jonka kulmakivet ovat asiakaslähtöisyys, toimitusvarmuus ja korkea palvelutaso.

Olemme monipuolisia pakkausalan asiantuntijoita. Yhdistämällä laajan tuotevalikoiman ja korkean hinta-laatusuhteen, Pacco Finlandista muodostuu vertaansa vailla oleva ja luotettava kumppani.

Toimitusjohtaja Kimmo Koivunen:

Olen yli 30 vuoden kokemukseni aikana nähnyt paljon erilaisia yrityksiä ja pakkauksia, ja tiedän, että jokainen yritys tarpeineen on erilainen. Hyvä perusvalikoima heti saatavilla olevia pakkaustarvikkeita yhdistettynä valmiuteen tuottaa laajasti asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita palvelevia pakkauksia luo perustan toimivalle kokonaisuudelle. Ilman teitä ei olisi meitä. Oman tuotantomme ansiosta olemme joustavia ja voimme reagoida asiakkaan yllättäviinkin tarpeisiin nopeasti. Tuotamme itse aaltopahvituotteita, vaneri- ja puupakkauksia, sekä solu- ja vaahtomuovipehmusteita ja vaimentimia.

Joustavuutta toimituksiin tuo myös oma kuljetuskalustomme, jota operoi Pacco logistics Oy, sekä varastointipalvelut, joita ovat esimerkiksi asiakkaan puskurin varastointi.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Kimmo Koivunen

+358 400 766 166

kimmo.koivunen@pacco.fi

All search results