Siirry pääsisältöön

PARASTA PAKKAAMISEEN

Oma tuotanto takaa joustavuuden

Pakkausratkaisut omasta tuotannosta

Käytämme puu-, vaneri-, foam- ja muita materiaaleja omassa tuotannossamme, mikä takaa meille joustavuuden palvella teitä tarpeidenne mukaan. Yli 10 vuoden kokemuksella olemme erikoistuneet valmistamaan laadukkaita pakkauksia, myös suurille ja erikoisille puu- ja vaneripakkauksille. Kun valmistamme pakkauksia itse, mikään tilauskoko ei ole meille liian pieni tai suuri.

Tarvitsetteko apua tuotteessi pakkaamiseen?

Suunnittelu

Kaipaatko asiantuntemusta pakkaussuunnitteluun tai prosessinhallintaan? Me suunnittelemme tuotteellesi juuri sille sopivan pakkauksen tai sen käsittelyyn liittyvän prosessin.

Tuotanto

Tuhansia pakkauksia kartongista vaiko kolme vanerista? Meiltä saat pakkaukset ja pakkaustarvikkeet määrästä ja materiaalista riippumatta.

Logistiikka

Luotettavasti yhteistyökumppaneiden avulla paikasta paikkaan. Suunnittelemme pakkauksillesi optimoidun reitin asiakkaalle tai tuotantovaiheesta toiseen.

Varastointi

Tarjoamme varastointipalveluja joustavasti kaikissa tuotteen elinkaaren vaiheissa, tarvittaessa myös läheltäsi.

Jälkikäsittely

Kestävää kehitystä voi toteuttaa monella tavalla. Autamme sinua käyttämään pakkauksesi uudelleen ekologisesti ja taloudellisesti järkevällä tavalla, vaikkapa varaosien avulla.

Pakkaukset teollisuudelle

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan pakkausratkaisuja vaativimpaankin käyttöön. Materiaalivalinnat käyttötarkoituksen ja tarpeen mukaan, myös järeämpään käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Kimmo Koivunen

+358 400 766 166

kimmo.koivunen@pacco.fi

All search results