Siirry pääsisältöön

PARASTA PAKKAAMISEEN

Onko pakkauksella toinenkin elämä?


Usein hyvin suunniteltu pakkaus mahdollistaa sen, että sitä voidaan käyttää uudelleen kokonaan tai osittain. Vaikka monesti ajatellaan, että pakkauksella on vain yksi elämä, todellisuudessa niitä voi olla useita. Pakkauksen tiettyjä osia voidaan hyödyntää uudelleenpakkauksissa, samassa tuotteessa tai myös eri tuotteessa. Oikeanlaisten pakkausmateriaalien valitseminen säästää sekä rahaa että luontoa, samalla helpottaen materiaalien uudelleenkäyttöä. Asiakkaat arvostavat tuotteiden helppoa kierrätettävyyttä.

Tarvitsetteko apua pakkauksesi jälkikäsittelyyn?

Suunnittelu

Kaipaatko asiantuntemusta pakkaussuunnitteluun tai prosessinhallintaan? Me suunnittelemme tuotteellesi juuri sille sopivan pakkauksen tai sen käsittelyyn liittyvän prosessin.

Tuotanto

Tuhansia pakkauksia kartongista vaiko kolme vanerista? Meiltä saat pakkaukset ja pakkaustarvikkeet määrästä ja materiaalista riippumatta.

Logistiikka

Luotettavasti yhteistyökumppaneiden avulla paikasta paikkaan. Suunnittelemme pakkauksillesi optimoidun reitin asiakkaalle tai tuotantovaiheesta toiseen.

Varastointi

Tarjoamme varastointipalveluja joustavasti kaikissa tuotteen elinkaaren vaiheissa, tarvittaessa myös läheltäsi.

Jälkikäsittely

Kestävää kehitystä voi toteuttaa monella tavalla. Autamme sinua käyttämään pakkauksesi uudelleen ekologisesti ja taloudellisesti järkevällä tavalla, vaikkapa varaosien avulla.

Pakkaukset teollisuudelle

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan pakkausratkaisuja vaativimpaankin käyttöön. Materiaalivalinnat käyttötarkoituksen ja tarpeen mukaan, myös järeämpään käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Kimmo Koivunen

+358 400 766 166

kimmo.koivunen@pacco.fi

All search results