Siirry pääsisältöön

PARASTA PAKKAAMISEEN

Kun tuotteesi tarvitsee kodin

Tutustu tehokkaiden varastointiratkaisujen voimaan Paccon kanssa. Aina tilan hyödyntämisestä helppokäyttöisyyden lisäämiseen asti, kattava valikoimamme muunneltavia varastointivaihtoehtoja palvelee kaikenkokoisia ja -alaisia yrityksiä. Huippuluokan tiloilla ja varastonhallintajärjestelmillä varmistamme, että voit varastoida inventaariosi helposti ja tehokkaasti. Käy kumppanuuteen kanssamme lisätäksesi tuottavuutta, vähentääksesi kustannuksia ja optimoidaksesi varastotoimintasi.

Tarvitsetteko apua tuotteisi varastoimiseen?

Suunnittelu

Kaipaatko asiantuntemusta pakkaussuunnitteluun tai prosessinhallintaan? Me suunnittelemme tuotteellesi juuri sille sopivan pakkauksen tai sen käsittelyyn liittyvän prosessin.

Tuotanto

Tuhansia pakkauksia kartongista vaiko kolme vanerista? Meiltä saat pakkaukset ja pakkaustarvikkeet määrästä ja materiaalista riippumatta.

Logistiikka

Luotettavasti yhteistyökumppaneiden avulla paikasta paikkaan. Suunnittelemme pakkauksillesi optimoidun reitin asiakkaalle tai tuotantovaiheesta toiseen.

Varastointi

Tarjoamme varastointipalveluja joustavasti kaikissa tuotteen elinkaaren vaiheissa, tarvittaessa myös läheltäsi.

Jälkikäsittely

Kestävää kehitystä voi toteuttaa monella tavalla. Autamme sinua käyttämään pakkauksesi uudelleen ekologisesti ja taloudellisesti järkevällä tavalla, vaikkapa varaosien avulla.

Pakkaukset teollisuudelle

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan pakkausratkaisuja vaativimpaankin käyttöön. Materiaalivalinnat käyttötarkoituksen ja tarpeen mukaan, myös järeämpään käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Kimmo Koivunen

+358 400 766 166

kimmo.koivunen@pacco.fi

All search results