Siirry pääsisältöön

PARASTA PAKKAAMISEEN

Kaikki alkaa hyvästä suunnittelusta


Kun ymmärtää tuotteen tarkoituksen ja materiaalit perusteellisesti, voidaan luoda juuri oikeanlainen pakkaus, joka täyttää tarpeet tehokkaasti ja edullisesti. Meillä on vankka kokemus erilaisista pakkauksista, mikä auttaa meitä löytämään optimaalisen ratkaisun juuri sinulle. Yhteistyömme vahvojen ja luotettavien kumppaneiden kanssa mahdollistaa sen, että tuotteen, muodon ja materiaalin valinta ovat joustavia tekijöitä suunnittelussa.

Tarvitsetteko apua pakkauksen suunnittelussa?

Suunnittelu

Kaipaatko asiantuntemusta pakkaussuunnitteluun tai prosessinhallintaan? Me suunnittelemme tuotteellesi juuri sille sopivan pakkauksen tai sen käsittelyyn liittyvän prosessin.

Tuotanto

Tuhansia pakkauksia kartongista vaiko kolme vanerista? Meiltä saat pakkaukset ja pakkaustarvikkeet määrästä ja materiaalista riippumatta.

Logistiikka

Luotettavasti yhteistyökumppaneiden avulla paikasta paikkaan. Suunnittelemme pakkauksillesi optimoidun reitin asiakkaalle tai tuotantovaiheesta toiseen.

Varastointi

Tarjoamme varastointipalveluja joustavasti kaikissa tuotteen elinkaaren vaiheissa, tarvittaessa myös läheltäsi.

Jälkikäsittely

Kestävää kehitystä voi toteuttaa monella tavalla. Autamme sinua käyttämään pakkauksesi uudelleen ekologisesti ja taloudellisesti järkevällä tavalla, vaikkapa varaosien avulla.

Pakkaukset teollisuudelle

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan pakkausratkaisuja vaativimpaankin käyttöön. Materiaalivalinnat käyttötarkoituksen ja tarpeen mukaan, myös järeämpään käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Kimmo Koivunen

+358 400 766 166

kimmo.koivunen@pacco.fi

All search results